Uw lidmaatschap bij V-ICT-OR: Voordelenpakket en Bijdrage

In een sterk evoluerend ICT-landschap wordt netwerking en het delen van informatie cruciaal. Lokale ICT verantwoordelijken kunnen het niet langer alleen. De roep om bijstand wordt steeds groter. Om deze nood aan communicatie in goede banen te leiden is een ledenvereniging als V-ICT-OR een juist medium.

De nood aan ondersteuning bij onze leden groeit nog steeds. De stroom van informatie over updates, patches, nieuwe technieken, kennisdeling, ondersteuning is dermate groot dat het schier onmogelijk is om alles bij te houden. Het kost bovendien heel veel tijd en dus handenvol geld om op de hoogte te blijven. V-ICT-OR probeert haar leden op basis van hun specifieke behoeften te informeren.

Dankzij onze intense samenwerking met BELTUG genieten alle V-ICT-OR leden vanaf 1/1/2013 extra voordelen!

Voordelen V-ICT-OR vzw: activiteiten, toegang tot het V-ICT-OR kennisplatform en intranet

 1. Deelname aan alle activiteiten van V-ICT-OR tegen sterk gereduceerde prijzen
 2. Opleidingsinitiatieven, exclusief voor V-ICT-OR-leden worden aangeboden aan sterk verlaagde prijzen
 3. Sterke reductie lidgeld voor bijkomende personen in uw bestuur: het eerste lid betaalt 250€, de volgende personen die aansluiten betalen slechts 25€
 4. Toegang tot de ervaringsdatabank V-ICT-OR : wie van de collegae heeft ervaring met wat?
 5. Exclusieve toegang tot de kennisbank V-ICT-OR : u heeft toegang tot een afgeschermd deel van de website: de kennisbank met waardevolle 'inside' informatie.
 6. Een solide gesprekspartner:  de wetenschap dat een sterke ledenvereniging een solide gesprekspartner is die de belangen van haar leden met voldoende gewicht kan overbrengen naar overheidsleveranciers, hogere overheden, ...
 7. Een groot netwerk aan collegae waar je tijdens elke activiteit een beroep op kan doen
 8. Publicatie van vacatures: op aanvraag kan V-ICT-OR vzw gratis vacatures opnemen als nieuwsbericht op de website.
 9. Vragen naar info@v-ict-or.be: snelle behandeling van uw vragen, binnen maximum 48 uren.
 10. Nieuwsbrief V-ICT-OR : u ontvangt de tweewekelijkse nieuwsbrief met actuele informatie rond ICT en e-government binnen lokale besturen (na registratie voor de nieuwsbrief)
 11. Meldpunt – heeft u vragen over een bepaalde oplossing en vindt u geen gehoor bij de bevoegde instanties of leveranciers? Dan tracht V-ICT-OR de betrokken partijen rond de tafel te brengen en samen naar een oplossing te zoeken.
 12. U krijgt een coupon van -240 € (ofwel -20€ per maand) bij het gebruik van de Tool voor Informatieveiligheid (www.informatieveiligheid.be). Dit betekent dat de basisversie voor leden GRATIS wordt aangeboden.

Dankzij onze samenwerking met BELTUG, geniet u nu van nog vijf extra voordelen:

 1. Gratis toegang tot BELTUG activiteiten: V-ICT-OR leden krijgen gratis toegang tot een 10-tal BELTUG activiteiten per jaar (let wel, het aantal gratis toegangskaarten is per activiteit gelimiteerd)
 2. Gratis volledige online toegang tot presentaties, papers, consultaties, replays.
 3. Sterke prijsreductie voor deelname aan BELTUG expert class: V-ICT-OR leden kunnen inschrijven aan 295€ ipv 695€. V-ICT-OR leden krijgen hierdoor dezelfde prijs als de BELTUG leden.
 4. V-ICT-OR leden bepalen mee het programma van BELTUG: Jaarlijkse BELTUG-bevraging naar de prioriteiten van de leden wordt ook naar V-ICT-OR-leden versturen, zo bepalen individuele leden van V-ICT-OR mee waaraan BELTUG werkt.
 5. Toegang tot de BELTUG Corporate policy (aanbevelingen voor een corporate policy rond smartphone, tablet, BYODn, laptop en pc)

Ter verduidelijking

In het partnerschip met BELTUG is er de mogelijkheid om – als je V-ICT-OR lid bent – een korting te krijgen voor het totale BELTUG pakket. Nu is het zo dat een aparte betaling/abonnement voor BELTUG vooral voor de kleinere besturen een te groot budget betekent. Daarom ging V-ICT-OR voor u als lid met BELTUG een bulkabonnement aan, waarbij we aan alle V-ICT-OR voordelen een pakket BELTUG voordelen toevoegen, die we dan vanuit V-ICT-OR helemaal gratis aanbieden (V-ICT-OR betaalt het bulk abo). Dit is een zeer interessant, doch aangepast pakket, je vindt dit pakket in “EXTRA VOORDELEN”

Ledenbijdrage

Als eerste V-ICT-OR lid in je organisatie betaal je 250€ per kalenderjaar, elk bijkomend lid in je organisatie betaalt 25€.

Het lidmaatschap wordt voor alle leden telkens hernieuwd in januari.