Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

10 inspirerende talks over de toekomst van data, n.a.v. 10 jaar OSLO

27/05/2022

OSLO, “Open Standaarden voor Linkende Organisaties”, bestaat 10 jaar en dat willen we vieren. Een event dat u niet mag missen, op vrijdag 3 juni in de Handelsbeurs in Gent.

OSLO begon in juni 2012 als een ambitieus idee. Het project werd als startup boven de doopvont gehouden door V-ICT-OR en groeide later verder onder de vleugels van Digitaal Vlaanderen. Vandaag tellen we 123 erkende standaarden en 55 kandidaten of standaarden in ontwikkeling. We zijn niet alleen volwassen geworden, we zijn ook klaar voor de uitdagingen die op ons afkomen. Reden genoeg dus om deze mijlpaal te markeren, samen met u.

-/-

Digitale Transformatie en Open Standaarden - de toekomst van OSLO
Steeds meer organisaties en bedrijven zijn (of worden) ‘digitaal getransformeerd’. Dit betekent dat ze niet alleen hun processen gaan digitaliseren, maar dat ze echt digitaal gaan denken en handelen. Met andere woorden, dat ze technologie niet alleen zien als een middel om de bedrijfsstrategie uit te voeren maar dat ze technologie ook inzetten als een inspiratiebron voor het re-designen van hun waarde-propositie. Bedrijven en organisaties moeten anticiperen op de noden van hun klanten en zullen hun bedrijfsstrategie innoveren met en door technologie.

Open standaarden zullen een cruciale rol spelen in die digitale transformatie, omdat ze deze 3 componenten met elkaar kunnen linken: massa’s data, onbeperkte connectiviteit én verwerkingscapaciteit. OSLO maakt dit mogelijk. Zeker daar waar overheden, kennisinstellingen en privé elkaar raken. Voor OSLO is dit een incrementele stap naar de toekomst.

Een feestelijke dag vol inspiratie die u niet mag missen
In de Handelsbeurs brengen we een reeks inspirerende lezingen en een debat. Sir Tim Berners-Lee vervoegt het event met een boodschap om 10u50. De hele dag krijgt u de unieke kans om geïnspireerd te worden door o.a. Barbara Van Den Haute, Eddy Hartog, Eddy Van der Stock, Steven Latré en Dries Depoorter. Uw kleurrijke host is niemand minder dan Bart Rosseau.

Schrijf vandaag nog in. 
We staan te popelen om u op deze feestelijke dag te mogen ontvangen!

Aanmelden voor dit bijzondere event doet u > HIER.


-/-

Hierbij de link naar het originele artikel.