Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

20% korting bij +1000 opleidingen van Global Knowledge

10/03/2022

Als V-ICT-OR lid krijgt u het hele jaar door lang 20% vaste korting bij platinum partner Global Knowledge. U kunt niet alleen IT trainingen volgen van verschillende bekende vendoren, zoals Microsoft, Cisco en AWS, maar u kunt ook trainingen volgen in business, soft skills en management.

Volg deze trainingen in een nieuwe hybride manier van leren: of je nu klassikaal op locatie bent of virtueel aanwezig bij de training, onder begeleiding van een erkende docent .

BEKIJK ALLE TRAININGEN > HIER.


Gebruik de kortingscode “VICTOR” tijdens het boeken op de website. De korting wordt dan automatisch verrekend. U krijgt een email ter bevestiging van uw trainingsdatum. Wij verwelkomen u graag op locatie of virtueel.

Werkt de kortingscode niet op de website? Dan kan helaas in sommige gevallen voorkomen. Neem in dat geval contact op met Dominique De Ruyte (+32 15 790 536) accountmanager bij Global Knowledge. De code wordt dan handmatig toegepast.

Global Knowledge is uw partner in leermogelijkheden. Blijf jezelf ontwikkelen en maak het hele jaar door gebruik van deze 20% vaste V-ICT-OR korting!

*Deze korting kunt u niet combineren met andere promoties, acties of aanbiedingen.