De diensten van V-ICT-OR on-line

14/10/2006     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4204     0

De website van V-ICT-OR is meer dan een website!

  • Het forum
    Of de ontmoetingsplaats bij uitstek. Hier vind je de vraagbaak of de zogenaamde "knowledge community" voor en door ICT-verantwoordelijken uit het lokale bestuur. Klik rechts op Forum, neem een kijkje en registreer. Als geregistreerde gebruiker kan je vragen stellen en/of beantwoorden. Respecteer de basisregels en vermijd scheldpartijen.
     
  • De nieuwsmodule en je abonneren
    In de nieuwsmodule krijg je ICT-actualiteit op maat van het lokale bestuur. Liever automatisch? Dat kan door je eenvoudig te abonneren op deze berichten. Bij nieuwe actualiteit zenden wij een hyperlink naar je mailbox. Klik op Nieuws en meld je aan voor deze dienst.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!