Onderzoek integraal e-government voor alle bestuursniveaus

27/10/2006     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3378     0

CORVE besteedt in opdracht van minister Bourgeois een studie uit die moet zorgen voor het uittekeken van een interbestuurlijk e-government. Deze studie zal een set van acties en aanbeveling omvatten die aangeven hoe de Vlaamse overheid best tewerkgaat om alle lokale besturen, ongeacht hun draagkracht, te ondersteunen. De studie wordt meteen ook mee begeleid door de Vlaamse Vereniging van Steden en Gemeenten, de Vlaamse Vereniging van Provincies en het Steunpunt Bestuurlijke OVerheid (SBOV) om een zo breed mogelijk draagvlak tot stand te brengen.
Kijk hier voor het persbericht.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!