Minister Bourgeois bestelde studie over interbestuurlijk e-government

13/11/2006     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3215     0

Minister Geert Bourgeois bestelde een studie om een strategie uit te werken over interbestuurlijk e-government. Deze studie moet een aanbeveling uitwerken over hoe de Vlaamse overheid best tewerkgaat om alle lokale besturen, ongeacht hun draagkracht, te ondersteunen.

Verder kunnen we lezen dat CORVE (Coördinatiecel Vlaams E-government) wordt versterkt met een voltijdse projectbegeleider voor initiatieven rond lokaal e-government, dit om de ondersteuning van lokale besturen verder uit te bouwen.

Alle informatie kunt u nalezen in de persmededeling.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!