Interoperabiliteit op lokaal en regionaal niveau

06/02/2007     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3404     0

Deze maand loopt het Modinis project af. Deze door de EU ondersteunde studie wilde goede voorbeelden op het vlak van interoperabiliteit in kaart brengen. Uiteindelijk doel hiervan was om die voorbeelden en de daaraan verbonden kennis te verspreiden. De focus lag op lokale en regionale toepassingen.

Op 30 januari was er een laatste openbare bijeenkomst in het kader van het project. Informatie over het project en over de voorbeelden en dergelijke staan op de website van het eGovernment Good Practice Framework. Een niet echt uitnodigende site misschien, maar ze biedt wel een schat aan informatie. Rechts staat een menu met de verschillende aandachtspunten van de site, waaronder interoperabiliteit.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!