Wordt Vlaanderen één hotspot?

23/03/2007     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3377     0

Als het van Vlaams minister Fientje Moerman afhangt, dan wordt (een groot stuk van) Vlaanderen straks één grote hotspot. Wat nu onder de I-City vlag in Hasselt en Leuven gebeurt, zou dan uitbreiding krijgen naar andere steden in Vlaanderen. Dit meldt althans Data News.

Volgende week zal er tijdens het i-City Event ongetwijfeld meer info volgen. Nu 3G binnenkort in de meeste steden beschikbaar zal zijn, en technologieën als WiMax het toch makkelijker maken om grote gebieden van draadloos internet te voorzien, is het wel de vraag of het nog zin heeft om heel veel geld te gaan investeren in WiFi hotspots.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!