Model voor samenwerkingsverbanden

02/04/2007     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3378     0

In ons land kennen we nog geen echt georganiseerde samenwerkingsverbanden tussen gemeenten op ICT-vlak (minder structureel dan bijvoorbeeld Cipal, Digipolis, Leiedal, Vera,...), maar in Nederland staat men hier toch al een flink eind verder (laat het ons weten als we het verkeerd hebben).

Zo heeft EGEM samen met de VNG laten onderzoeken hoe de samenwerking tussen gemeenten loopt. De resulataten staan in het rapport Samenwerking gevat onder 458 gemeenten in 2006. Het resultaat is een matrix van samenwerkingsverbanden en een afwegingskader voor beslissers.

Het oogt een beetje ingewikkeld, maar we hopen dat het inspirerend kan werken voor (een kader voor) samenwerkigsverbanden in Vlaanderen. Meer info op deze pagina bij EGEM.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!