Phenix bis

20/04/2007     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3431     0

Een tijdje geleden hadden we een berichtje over het stopzetten van het Phenix-project. In een vrij openhartig interview met IT Professional gaat Jan Deprest, voorzitter van Fedict, in op enkele van de (technische) oorzaken van het falen van het project. Omdat er waarschijnlijk nog een serieuze juridische staart komt aan dit verhaal, zal hij wel niet alles mogen vertellen, maar het blijft toch interessant.

Jan Deprest gaat in het interview al een beetje in op wat er op dit moment aan het gebeuren is om het stopzetten van het project op te vangen - men moet nu onder meer de oude systemen nieuw leven in proberen te blazen. In Dotgov Express, de nieuwsbrief rond e-government van het blad Trends Business ICT, staat iets meer over wat er momenteel gebeurt.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!