De portaalsite Vlaams e-government volledig vernieuwd!

07/06/2007     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4329     0

 
Vandaag werd de nieuwe portaalsite Vlaams e-government gelanceerd. De vernieuwde website biedt de bezoeker meteen een zicht op de belangrijkste activiteiten van de Coördinatiecel Vlaams e-government.
Nieuw op de website zijn de zeer uitgebreide product- en diensteninformatie. Deze informatie laat toe om gegevens die CORVE ontsluit over personen en ondernemingen in uw toepassing in te bouwen. Als (toekomstige) afnemer van deze diensten krijgt u nu een handig overzicht van alle beschikbare diensten. Op die manier wil CORVE verder bijdragen tot de realisatie van een maximaal hergebruik van gegevens over o.a. personen en ondernemingen.
Ook de navigatiestructuur werd sterk vereenvoudigd. De inhoud van de website werd grondig herwerkt, om een optimale leesbaarheid te bekomen. De vernieuwde CORVE-website biedt zo begrijpelijke informatie voor zowel bedrijven, overheden als privépersonen.
Op de startpagina krijgt de bezoeker meteen informatie over de belangrijkste nieuwigheden. De rubriek ‘In de kijker’ besteedt extra aandacht aan actuele onderwerpen. Via het ‘Project van de maand’ kan u elke maand met een ander e-governmentproject kennismaken.
In de komende maanden worden nog extra instrumenten uitgewerkt. Zo zal er een elektronisch formulier worden opgesteld om informatie op te vragen of door te geven aan CORVE. Ook de projectenlijst met bijna 500 Vlaamse e-governmentprojecten wordt verder geactualiseerd en uitgebreid.
De CORVE-website bood al beperkte informatie aan in het Engels. Deze informatie is op de nieuwe website nog steeds beschikbaar, maar zal in de komende maanden nog uitgebreid worden. Op termijn zal dus alle informatie in beide talen aangeboden worden.
CORVE zal de website constant actualiseren zodat u op de hoogte blijft van de laatste e-governmentontwikkelingen. Voeg deze site dan ook meteen toe aan uw favorietenlijst!
http://www3.vlaanderen.be/e-government/
Meer informatie? Contacteer CORVE:

Lieven Raes, Adviseur: 02/553 53 12 – 0499 59 36 02

Jan Godderis, Adjunct van de Directeur: 02/553 20 14
Sarah Buelens, Deskundige: 02/553 01 68


Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!