Breng uw burgemeester aan de kook

13/06/2007     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4377     0

De Week van de Smaak grijpt dit jaar Gastland Italië aan om de burgemeesters van alle Vlaamse Steden en Gemeenten achter het fornuis te krijgen. Stefaan De Clerck, Burgemeester van Kortrijk, dit jaar Stad van de Smaak, geeft alvast het goede voorbeeld. Op 18 november maakt hij zijn favoriete Italiaanse gerecht klaar voor de Kortrijkzanen. Benieuwd naar de kooktalenten van jouw burgemeester? Moedig hem aan om op zondag 18 november een streekgebonden variant van een Italiaanse klassieker op tafel te zetten voor de inwoners van de stad of gemeente. Wie weet krijgen jullie dan wel bezoek van een echte Italiaanse chef-kok die vijftig flessen Italiaanse wijn meebrengt!


Meer weten?

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!