European eGovernment Awards 2007 : zes Belgische finalisten!

27/08/2007     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3900     0

Op 20 september 2007 worden in Lissabon de European eGovernment awards uitgereikt. Uit de 311 inzendingen uit 32 verschillende landen werden 53 finalisten gekozen, waaronder 6 Belgische projecten. Een vlugge rekensom leert dat België dus absoluut niet slecht vertegenwoordigd is.

 Drie projecten werden ingediend door de federale overheid, twee finalisten komen uit Vlaanderen, één uit Wallonië. We zetten ze hier even op een rijtje; Er zijn twee projecten van lokale overheden: PloneGov (zie ook ons bericht van 06-07-07), LoG-IN Generic Information Infrastructure (van Intercommunale Leiedal en de gemeenten in Zuid-West Vlaanderen). Verder het 1700-project van de Vlaamse Overheid en de federale projecten Mijn Dossier, E-depot en Limosa.

In de komende weken lichten we elk Belgisch project nader toe. Maar surf ondertussen zeker eens naar www.epractice.eu en breng je stem uit op de, volgens jou, meest inspirerende case. Let wel: om geldig te kunnen stemmen, moet je vóór 1 september (dus deze week) geregistreerd lid zijn van de epractice-community.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!