Social networking en publieke sector

04/09/2007     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3286     0

Onderzoeksbureau Quocirca heeft een interessant rapport uit over social networking in de publieke sector. Het rapport, opgemaakt in opdracht van IBM, somt in eerste instantie kort de belangrijkste soorten social networking middelen op.  

Vervolgens wordt gekeken in hoeverre deze middelen ingezet kunnen worden in de publieke sector. Dat levert een genuanceerd beeld op: sommige middelen kunnen zeker helpen om beter met het publiek te communiceren en interageren, maar er moeten dan wel duidelijke spelregels uitgewerkt worden. Ook moet het technisch allemaal in orde zijn.


De moeite van het downloaden en lezen waard! Je moet je wel eerst gratis registreren om het te kunnen afhalen.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!