Winnaars Europese eGov Awards bekend

21/09/2007     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3387     0

In het vorige bericht hielden we nog - samen met Freddy Deprez van VERA - min of meer een pleidooi voor minder concurrentie en (dus) minder prijzen binnen e-gov. Maar gisteren raakten de winnaars bekend van de Europese eGovernment Awards, en daar moeten we natuurlijk wel even naar verwijzen.


Geen Belgische initiatieven bij de winnaars (het is moeilijk om helemaal niet competitief te zijn), maar wel binnen vier categorieën een winnaar uit respectievelijk Nederland (Amsterdam), Noorwegen, Frankrijk (Besançon) en Duitsland. 

We gaan alle winnaars niet in detail beschrijven. De EC heeft er een aparte pagina aan gewijd.


Op de site van epractice.eu staat ook een luik over deze prijzen. Kijk daar zeker ook eens naar de pagina Mediakit. Hier staat een boel interessante documenten, over onder meer de kandidaten voor deze Awards, maar ook een rapport naar aanleiding van de Awards dat een stand van zaken van e-gov in Europa opmaakt.


Goed om weten is ook dat alle projecten die zijn ingediend voor deze Awards, in principe ook een fiche hebben op het cases-luik op de epractice site.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!