Renovatiehandleiding voor oude overheidsportalen

16/11/2007     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3314     0

Op de website van het Amerikaanse Center for Digital Government kan je een interessant document afhalen dat een soort stappenplan biedt om een bestaande overheidsportaal (van een gemeente) aan te passen.

Het document beschrijft vooral de procesmatige zaken die komen kijken bij het opzetten of vernieuwen van een overheidssite. Het gaat dus niet meteen in op heel praktische zaken. Voor een deel is het sterk Amerikaans gericht, maar het biedt zeker interessante informatie en grotendeels ook en andere kijk voor wie in België een overheidssite mee moet opzetten en verbouwen.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!