Balen verwittigt per sms als dossier klaar is

14/12/2007     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4526     0

In Balen kunnen burgers ervoor kiezen om via sms op de hoogte te worden gehouden van de stand van zaken in lopende dossiers bij de dienst bevolking. Op deze manier kan men volgens de gemeente sneller op de bal spelen en kunnen dossiers ook sneller worden afgewerkt. Ook de papieren administratie voor de gemeente zelf zal verminderen, zo zegt men.

Concreet kan je bij het invullen van een formulier in het e-loket opgeven of je al dan niet een sms wilt krijgen als er iets te melden valt in het dossier.


Momenteel is deze sms-dienst nog niet geïntegreerd. Intern gebruikt men een sms-oplossing van Mobistar om berichtjes te versturen, maar dit moet manueel gebeuren. Op termijn hoopt men wel dat het sms-systeem gekoppeld raakt aan het administratieve systeem, zodat meteen vanuit dit laatste (automatisch) een bericht kan verstuurd worden.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!