Corve lanceert e-idee

18/12/2007     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4393     0

E-idee is een  oproep aan lokale besturen voor goede voorstellen in verband met lokaal gebruik en verrijking van de VKBO, de Verrijkte Kruispuntbank voor Ondernemingen.
In 2008 heeft CORVE namelijk een bedrag van 500.000 euro te besteden voor het verbeteren van de dienstverlening aan lokale besturen. Op welke manier deze 500.00 € worden besteed wordt meebepaald door de lokale besturen, via de ingestuurde e-ideeën. Let wel, er worden geen subsidies verstrekt, wel worden centrale investeringen en begeleiding voorzien zodat de gegevensuitwisseling tussen de Vlaamse Overheid en de lokale besturen beter en vlotter verloopt. De geselecteerde ideeën zullen ook worden uitgewerkt samen met de lokale besturen in de vorm van pilootprojecten. Een kans dus voor wie een goed idee heeft en dit binnen zijn of haar bestuur wil realiseren met ondersteuning van de Vlaamse Overheid. Het is de bedoeling dat deze aflevering 2008 de eerste van een reeks wordt en dat de volgende jaren ook andere "authentieke gegevensbronnen" onder de aandacht worden geplaatst. Meer over e-idee vind je op de website van Corve.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!