Charleroi virtueel onbestaand

14/01/2008     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4452     0

Alsof de stad Charleroi het laatste jaar nog niet genoeg negatief in beeld is gekomen, laat ze nu ook virtueel steken vallen. Sinds een tijdje is de site immers offline gehaald, en krijg je op het adres alleen de melding dat het hostingbedrijf dit op vraag van de stad heeft gedaan.

Blijkbaar heeft de stad een tijd geleden een aantal ICT contracten opgezegd, maar is er niet voor gezorgd dat bijvoorbeeld de bestaande website nog zou blijven draaien tot er een nieuwe komt, of tot men een nieuw hostingbedrijf heeft. Hoe het met de andere ICT-diensten zit weten we niet, maar als nergens voor continuïteit gezorgd is, kunnen er wel wat problemen rijzen.


Zowel de stad als de leverancier maken hier in elk geval geen al te beste beurt.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!