Visiedocument Lokaal e-government

25/02/2008     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3535     0

Het V-ICT-OR Kenniscentrum lanceert met ‘Lokaal e-government in Vlaanderen: de bouwstenen’ een brochure die lokale besturen en bedrijven moet helpen om de volgende jaren een efficiënt lokaal e-government beleid uit te werken.
Lokale overheden staan het dichtst bij de burger. Zij spelen op het vlak van e-government dan ook een cruciale rol. Het probleem is echter dat bij veel lokale overheden de mankracht, middelen en tijd ontbreken om een doorgedreven e-government beleid uit te werken. Voor veel mandatarissen en beleidsmedewerkers blijft e-government dan ook beperkt tot een website met enkele diensten op.
Om aan te tonen dat e-governemt veel meer is dan dat, ontwikkelde het V-ICT-OR Kenniscentrum E-governement een brochure die lokale besturen een kader biedt waarbinnen ze hun e-governement beleid kunnen uitwerken. De brochure biedt hen letterlijk de bouwstenen waarop ze hun e-government aanbod kunnen baseren.
Via deze link vindt u de samenvatting van de brochure. U kan een gedruklt exemplaar aanvragen door een mail te sturen naar Els Huyge (els.huyge@v-ict-or.be).

Voor meer informatie: Peter Hautekiet, coördinator V-ICT-OR Kenniscentrum
Tel: 02/211 56 35, (peter.hautekiet@v-ict-or.be)


Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!