E-gov voor de boeren

22/05/2008     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4373     0

E-gov hoeft niet tot voor de hand liggende of heel brede doelgroepen beperkt te blijven. Dat bewijst de Nederlandse site Spade.nl . Net op de dag van de biodiversiteit werd deze site gelanceerd door het landelijke stimuleringsprogramma Agrobiodiversiteit en Duurzaam Bodembeheer.

Bedoeling van de site is om boeren en tuinders heel concrete kennis en tips mee te geven om aan biodiversiteit en duurzaam bodembeheer te doen.


Met onder meer een kennisbank, een bibliotheek en een forum wil de site de praktijkmensen verder helpen. Als het zo niet lukt, kunnen ze nog via een telefoonnummer informatie vragen. De kennisbank moet nog aangevuld, maar als dienstverlening is dit toch een mooi initiatief.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!