Documentatie VKBO gevoelig uitgebreid

09/06/2008     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4289     0

VKBO-gemeentebestanden vormen de meest gevraagde CORVE-dienstverlening voor lokale besturen. Meer dan honderd Vlaamse gemeentebesturen vroegen al extracties van het bedrijvenbestand voor hun grondgebied aan. CORVE ontvangt bovendien wekelijks ongeveer vijf aanvragen voor het aanleveren van deze bestanden.

Daarom en door de vele vragen van uiteenlopende gemeenten, heeft CORVE het documentatiepakket over deze dienstverlening verder uitgebreid. Welk soort bestanden bestaan er zoal? Wat kan uw gemeente er mee doen? Waar moet u op letten? En hoe zit het nu eigenlijk met de kwaliteit van deze gegevens? U leest het allemaal op de vernieuwde pagina’s over de VKBO-gemeentebestanden. Op basis van uw verdere vragen en opmerkingen wordt deze tekst bovendien de komende weken verder aangepast.

VKBO-bestanden zijn onmisbaar voor wie een centraal bedrijvenbestand binnen het gemeentebestuur wil, ze bevatten een schat aan informatie voor de gemeentelijke belastingdienst, de ambtenaar lokale economie, maar bij voorbeeld ook voor de communicatieverantwoordelijke. Een gemeentebestuur kan deze bestanden gratis bestellen via Jan Godderis (CORVE).

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!