Workflow management voor lokale besturen

09/06/2008     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3507     0

De melding van een burger, de factuur van een leverancier, de aanvraag voor poetshulp, de brief van een notaris, … volgen allemaal een weg doorheen uw organisatie. Wanneer verschillende afdelingen betrokken zijn bij de afhandeling is het vaak moeilijk een goed zicht te krijgen op de status van een bepaald dossier. Daarom zijn heel wat lokale besturen geïnteresseerd in workflow management.

Maar wat houdt workflow management precies in en wat is de relatie met die andere vaak gebruikte termen: document mangement, informatie mangement, procesmanagement, customer relationship management…? 

KennisLab 4 biedt u een unieke gelegenheid om in één dag inzicht te verwerven in de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie, kennis te maken met verschillende tools en te leren uit praktijkvoorbeelden van andere besturen.

Op 19 juni organiseert het V-ICT-OR Kenniscentrum een KennisLab over workflow management voor lokale besturen.

Het KennisLab gaat door in ’t Arsenaal te Mechelen van 9.30 u tot 16.30 u.

Raadpleeg het programma en schrijf je in!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!