"Geen informatieplan zonder Midoffice"

16/06/2008     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3693     0

Foto Jeroen Brinkman

"Plaats vraagtekens bij een informatie-beleid/plan zonder Midoffice", is één van de adviezen van Jeroen Brinkman.

Jeroen Brinkman is één van de onafhankelijke Nederlandse experts op het gebied van digitale dienstverlening bij de overheid. Donderdag verzorgt hij het KennisLab over workflowmanagement in lokale besturen.

Als enthousiast spreker brengt hij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van workflow management. Aanpak, noodzakelijke software, selectiecriteria, randvoorwaarden, valkuilen en geleerde lessen zullen de revue passeren.

Schrijf je in voor het kennisLab over workflowmanagement!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!