Schrijf je in voor V-ICT-OR Shopt IT 2009

08/04/2009     ShoptIT     Site Administrator     3473     0

Het programma van "V-ICT-OR Shopt IT" (14 mei 2009) staat online! U kan dit jaar kiezen uit niet minder dan achtentwintig sessies! Op het programma onder andere Green It, virtualisatie, ergonomie, documentmanagement, security, e-government en mobiele data-toepassingen. De 28 workshops worden gegeven door kenners in het vak en worden toegespitst op de noden van lokale besturen. Zoals elk jaar is er naast dit aanbod van leerrijke sessie ook een overvolle beursvloer en volop gelegenheid om te netwerken met collega's uit andere besturen. Schrijf je in via het inschrijvingsformulier. Dit kan nog tot en met vrijdag 8 mei 2009.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!