Stad Gistel werft informaticus aan

16/04/2009     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3531     0

Vacature voor informaticus te Gistel 

 

De stad Gistel heeft een open vacature voor informaticus (m/v ), niveau B. Het betreft een voltijdse tewerkstelling. Als informaticus neem je deel aan de ontwikkeling van het ICT - beleid en coördineer je de inzet van ICT - instrumenten zowel in de gemeentelijke organisatie als in de diensten van het OCMW zodat de werking van de gemeente en het OCMW ondersteund en gebaseerd wordt op een geïntegreerd informatiesysteem.


De aanwerving gebeurt in statutair verband. De duur van de proeftijd is 1 jaar.

Voor deze functie wordt een wervingsreserve opgesteld met een duurtijd van 2 jaar.

Gistel biedt:
• Werkzekerheid via statutaire tewerkstelling en een aantrekkelijke rechtspositie
• Een boeiende job met ruimte voor zelfstandig werken en creativiteit
• Een aangenaam werkklimaat waarin collegialiteit en persoonlijke groei centraal staan


Meer informatie o.m. over de functie en de verloning, kunt u bekomen via www.gistel.be of via de personeelsdienst, personeel@gistel.be, tel. 059 27 02 08.

Je kandidatuur richt je, samen met een kopie van je diploma, je cv en een bewijs van relevante werkervaring, uiterlijk tegen 22 mei 2009 aangetekend aan:
het college van burgemeester en schepenen, Heyvaertlaan 18, 8470 Gistel. De kandidaten leveren het bewijs dat ze voldoen aan de algemene toelatingsvoorwaarden (diploma, bewijs van goed gedrag en zeden en bewijs relevante werkervaring) bij het begin van de selectieprocedure. Een kopie of een gewoon afschrift van de bewijzen volstaat.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!