Opleidingsaanbod najaar

17/06/2009     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3381     0

Goed nieuws voor wie geïnteresseerd is in ons nieuw opleidingsaanbod!

 

Zoals elk jaar heeft V-ICT-OR vzw in samenwerking met Escala vzw een ruim en boeiend programma samengesteld voor het najaar. Er is weer voor elk wat wils: voor de systeembeheerder, de ICT manager, de secretaris en de end user.

 

Altijd al blind willen leren typen? Wil je eindelijk alle verborgen mogelijkheden van Word en Excel 2007 leren kennen? Of ben je eerder geïnteresseerd in virtualisatie, sharepoint of IT service management? U vindt uw gading zonder twijfel in de opleidingen van V-ICT-OR vzw! En natuurlijk genieten al onze leden van een fikse korting op de inschrijvingsprijs. De brochure met alle inhoudelijke en praktische informatie is nu online beschikbaar. Inschrijven gebeurt best digitaal via onze kalender of via een mailtje naar inschrijvingen@v-ict-or.be of liselotte.bollen@v-ict-or.be

 

Alvast veel leerplezier toegewenst.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!