Basisprocessen vrij toegankelijk

02/07/2009     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4584     0

Op donderdag 18 juni organiseerde V-ICT-OR in samenwerking met VFG een KennisLab MidOffice. Voor de middag werd informatiearchitectuur eens bekeken vanuit managementsperspectief, na de middag werd dan aan de hand van enkele concrete tools ingezoomd op verschillende componenten uit de midoffice. (De presentaties kan je hier downloaden)

Eveneens deden de mensen van Ackinas de mededeling dat ze hun gemeenschappelijke basisprocessen vrijgeven. Iedereen kan deze dus bekijken. Het enige wat je moet doen is jezelf registreren waarna je een login en een paswoord toegestuurd krijgt om de processen te bekijken.

 

REGISTREER JE HIER

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!