Schrijf je nu in voor de Dag van de Lokale Website (donderdag 10 september)

25/08/2009     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3340     0

Op 10 september organiseert V-ICT-OR in samenwerking met VVSG, Kortom en Indigov voor de tweede maal de “Dag van de lokale website”. Op die dag, die doorgaat in het provinciehuis van Vlaams-Brabant in Leuven, verneemt u uit eerste hand de resultaten van de nieuwe eGov Monitor 2009. Ook dit jaar onderzocht Indigov namelijk de websites van 308 Vlaamse en 19 Brusselse gemeenten. Op 10 september worden de conclusies bekendgemaakt. Wie staat deze keer op nummer één? Welke zijn de belangrijkste trends? Nieuw dit jaar is dat we ook op zoek gaan naar de meest vernieuwende applicatie. Hiervoor kan u de dag zelf stemmen. Op het einde van de dag volgt de plechtige awarduitreiking.

 

U krijgt op deze dag echter ook talrijke tips, getuigenissen en aanbevelingen over hoe u de website van uw bestuur kunt verbeteren. U kunt zich inschrijven voor een aantal workshops die vragen behandelen zoals: Hoe maakt u gebruik van externe data om uw website te voeden? Hoe pakt u de vernieuwing van de website organisatiebreed aan? Inspirerende voorbeelden uit binnen- en buitenland. Wat is de plaats van de website in de uitbouw van een elektronische lokale overheid? Wissel ervaring en kennis uit met andere webmasters, ICT-verantwoordelijken en communicatieambtenaren op deze dag die helemaal gewijd is aan de lokale website.

 

Download hier het volledige dagprogramma.

Schrijf je nu in.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!