Gent wint Indigov eGov Monitor voor Lokale Besturen

11/09/2009     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3449     0

Op de dag van de Lokale Website, die gisteren doorging in het provinciehuis van Vlaams-Brabant in Leuven, werden de resultaten van de nieuwe eGov Monitor Lokale Besturen voorgesteld. Ook dit jaar onderzocht Indigov namelijk de websites van 308 Vlaamse en 19 Brusselse gemeenten. De website van Gent kwam reeds voor het derde jaar op rij als winnaar uit de bus.

 

Schepen voor IT van Gent haalt zijn award op

Daarnaast werd dit jaar voor het eerst de award voor "meest vernieuwende gemeentelijke webapplicatie" uitgereikt. U kon zelf nomineren en tijdens de Dag van de Lokale Website konden de deelnemers kiezen uit een selectie van drie toepassingen. Het werd een nek aan nek race, waarbij uiteindelijk het digitaal sociaal huis van Zwijndrecht met de prijzen ging lopen.

Zwijndrecht wint

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!