Congres 2009: schrijf je nu in!

18/09/2009     ManageIT     Site Administrator     4702     0

Op 6 oktober organiseert V-ICT-OR opnieuw zijn jaarlijks congres onder de noemer: lokale besturen en samenwerking: van eiland naar archipel? Werken binnen de lokale overheid betekent immers steeds meer: samenwerken. Niet alleen binnen onze besturen zijn we aangewezen op anderen om een goed resultaat te halen, ook tussen lokale besturen onderling en tussen verschillende overheidsniveau’s wordt integratie steeds belangrijker. Wat is de rol van IT bij dit streven naar samenwerking? Zand in de wielen of is het net die broodnodige smeerolie? Wat zijn de succesfactoren, wat de struikelstenen en hoe doet ú dat eigenlijk: samenwerken? Daarop willen we ons op ons richten op 6 oktober, samen met u. Schrijf je nu in!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!