Presentaties en speech V-ICT-OR Congres 2009 online

07/10/2009     ManageIT     Site Administrator     3539     0

Het V-ICT-OR Congres 2009 is weer voorbij. V-ICT-OR vzw mocht gisteren meer dan 140 mensen verwelkomen in CC Ter Dilft te Bornem. Naast de speech van de voorzitter, Eddy Van Der Stock, kreeg het publiek ook andere interessante uiteenzettingen rond samenwerking binnen lokale besturen. Zo kwam Filip Antheunis, burgemeester van Lokeren en Vlaams parlementslid, voorstellen hoe men in Lokeren deze samenwerking op lokaal vlak aanpakt. Ook de Vlaamse e-government manager Geert Mareels bracht een interessante uiteenzetting over eGov in Vlaanderen. Nadat Herman Callens samen met ons de nieuwe Vlaamse regeringsverklaring onder de loep genomen had, was het tijd om wat concreter te worden met het V-ICT-OR-project KPLO, dat een kennisplatform over gemeenten heen wil realiseren.

U vindt de presentaties van deze workshops hier.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!