Opleiding in de kijker: Open Source CMS Dupal

04/01/2010     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3537     0

Drupal staat aan de top van de Open Source Content Management Systemen. Een stabiele basiscode en uitgebreide verzameling van meer dan 2000 modules zorgt ervoor dat je er zowel kleine als grote sites mee kunt bouwen. Internationale referenties als SonyMusic, The New York Observer en Amnesty International zijn er voorbeelden van.

 

V-ICT-OR verzorgt i.s.m Escala twee opleidingen Drupal, waarin u leert hoe u een interactieve website opzet met Drupal en deze volledig op maat aanpast.

 

De opleiding te Kontich start op 21 januari 2010

Deze te Kortrijk op 25 januari 2010.

 

Online inschrijven kan eenvoudig door in onze kalender naar de opleiding van uw keuze te gaan, alwaar u rechtsboven kan klikken op 'online inschrijven'.Bekijk ook zeker en vast eens de andere opleidingen die wij in samenwerking met Escala organiseren.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!