De beursvloer van V-ICT-OR Shopt IT 2010 staat vol

17/03/2010     ShoptIT     Site Administrator     4615     0

V-ICT-OR Shopt IT is het grootste jaarlijkse evenement van V-ICT-OR vzw en bestaat uit een mix van workshops over ICT-gerelateerde onderwerpen en een ICT-beurs. Elk jaar weer is deze formule een groter succes, met vorig jaar meer dan 500 geïnteresseerden, een 30-tal workshops en bijna 40 standen. Zo profileert Shopt IT zich steeds meer tot HET evenement waar niet alleen IT-professionals, maar ook decision makers en bedrijven elkaar ontmoeten. Geen wonder dat de inschrijvingen voor de beursvloer aan een razendsnel tempo binnenkwamen! Bedrijven die geïnteresseerd zijn in een stand op de beursvloer van V-ICT-OR Shopt IT 2010 moeten we spijtig genoeg teleurstellen. De beursvloer voor dit jaar is reeds volgeboekt. De bedrijven die wél tijdig een plaatsje wisten te bemachtigen op de beurs, kunnen hier een logo downloaden om te gebruiken in hun communicatiekanalen.

 

Uiteraard willen we de deelnemers een kwalitatief en divers gamma van workshops aanbieden. We zijn momenteel dus volop bezig met het klaarstomen van het programma van V-ICT-OR Shopt IT. Binnenkort zal in de kalender meer informatie te vinden zijn over dit programma en zal u zich ook online kunnen inschrijven.

 

Blokkeer alvast 25 mei 2010 in uw agenda! Een aanrader voor iedereen die met ICT begaan is!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!