Kortom vzw organiseert congres rond Netwerken en Samenwerken

29/03/2010     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3758     0

Overheidscommunicatie is het werk van vele handen. De communicatieambtenaar speelt daarin een belangrijke rol maar kan niet zonder de inzet van collega's en de medewerking van externe partners. Communicatie komt tot stand in een omgeving met steeds meer betrokken spelers. Het voorjaarcongres van Kortom - vereniging voor overheidscommunicatie - draait helemaal rond netwerken en samenwerken. Kirsten Verdel is keynote speaker en werkte als enige buitenlandse campagnestratege mee aan de Obama-campagne. Zij vertelt van binnenuit over de strategische keuzes in de communicatie met burgers en de inzet hierbij van 2.0-instrumenten. Nick De Mey (Board of Innovation) toont de vele mogelijkheden van nieuwe technologieën en mediakanalen voor openbare besturen.

In de vijftien workshops is er is zowel aandacht voor digitale netwerken, overleg met collega's en burgers als voor de samenwerking met externe partners. Men heeft het onder meer over de rol van de communicatieambtenaar in het managementteam, nieuwe mogelijkheden voor interne communicatie en intranet en ook de rol van Kortom als netwerkorganisatie wordt besproken.


Meer informatie vindt je terug in onze kalender of op www.kortom.be.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!