Provincie Vlaams-Brabant werft aan: expert applicatiebeheerder

29/03/2010     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4261     0

De Provincie Vlaams-Brabant zoekt een voltijdse contractuele applicatie/databank beheerder voor de dienst Computersystemen

De dienst computersystemen van het provinciebestuur Vlaams-Brabant verzorgt de technische uitbouw en uitbating van het provinciale computernetwerk, serverpark en toepassingen.  Momenteel zoeken we een applicatie/databank beheerder die binnen de systeemploeg instaat voor het technisch beheer van bedrijfstoepassingen en databanksystemen.

Inhoud van de job
- Binnen de systeemploeg ben je specifiek verantwoordelijk voor het technische beheer en onderhoud van diverse provinciale bedrijfstoepassingen (ERP systemen, Document Management systemen, webtoepassingen e.a). Je zorgt voor de installatie, configuratie, backup & recovery, tuning en kwaliteitsbewaking van deze toepassingen en de bijbehorende databanken.
- Je wordt ook verantwoordelijk voor de begeleiding en technische opvolging van diverse interne en externe informaticaprojecten. Je denkt mee over de technologische architectuur voor de bedrijfstoepassingen alsook de server- en storage-architectuur.
- Ten slotte zal je ook i.s.m. de databankbeheerder ondersteuning leveren voor het beheer en onderhoud van de Oracle RDBMS systemen.

Profiel
- Je hebt een diploma master.
- Je beschikt over 4 jaar ervaring in het technische beheer van bedrijfstoepassingen of databanksystemen. Ervaring met verschillende operating systemen (Unix, Linux en Windows) of SAP of Documentum is een pluspunt. 
- Je hebt ook ervaring met projectmatig werken en bent dus in staat om projecten op te volgen en tot een goed einde te brengen.
- Je werkt heel nauwgezet. Je bent communicatief vaardig en kunt omgaan met zowel onze interne klanten als onze externe IT leveranciers.

Aanbod
Wij moedigen personen met een handicap en allochtonen aan om zich kandidaat te stellen.
- We bieden een boeiende job met veel afwisseling, binnen een technologisch boeiende en uitdagende omgeving. Je krijgt ruime kansen tot opleiding en bijscholing.
- Salarisschaal A4a - A4b. De bruto aanvangswedde zonder enige anciënniteit bedraagt 3.257 euro. In de graad van expert applicatiebeheer bedraagt de maximumwedde 4.965 euro. Vorige openbare diensten worden gevalideerd. Relevante ervaring uit de privésector kan voor maximaal 15 jaar worden aangerekend.
- een boeiende job met veel afwisseling binnen een technologisch interessante en uitdagende ICT-omgeving
- een standplaats te Leuven (hoofdbestuur) met een zeer goede bereikbaarheid (vlakbij station Leuven);
- gratis woon-werkverkeer indien je gebruikmaakt van het openbaar vervoer;
- een gratis hospitalisatieverzekering;
- een fietsvergoeding;
- maaltijdcheques ter waarde van € 6 per gepresteerde dag;
- peter- en meterschap en een vormingstraject voor nieuwkomers;
- samenaankoopdienst (i.s.m. KULeuven);
- strijkdienst, mogelijkheid tot middagsport en kinderhappenings (tijdens de vakantieperiodes);
- uitgebreide opleidingsmogelijkheden;
- er wordt een statutaire en contractuele reserve samengesteld (6 jaar geldig) die mogelijkheid biedt op tewerkstelling binnen de directie informatica.

Procedure
De selectie bestaat uit een preselectie (bij meer dan 40 aanwezige kandidaten) en een schriftelijke proef op 11 mei 2010 in de namiddag, daarna volgt een mondelinge proef op 28 mei 2010.

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de profielvereisten, stuur dan je kandidatuur met het verplichte inschrijvingsformulier uiterlijk op 19 april 2010 (postdatum geldt als bewijs) naar Provinciebestuur Vlaams-Brabant - dienst personeelsbeleid - Provincieplein 1 - 3010 Leuven of naar vacatures@vlaamsbrabant.be. Het verplichte inschrijvingsformulier kan je terugvinden op onze website: www.vlaamsbrabant.be/vacatures.

Het provinciebestuur als werkgever let op het bevorderen van gelijke kansen bij aanwerving. Kwaliteiten van mensen zijn belangrijker dan geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, handicap, etnische afkomst en nationaliteit.

Contact
info selectieprocedure: Ada Lemaire, bestuurssecretaris personeelsbeleid, cel werving en selectie, 016-26 77 51 of ada.lemaire@vlaamsbrabant.be.

info functie-inhoud: Marc Vervloet, directeur informatica, tel 016 26 79 11, e-mail: karl.pottie@vlaamsbrabant.be

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!