Dries Buytaert als keynote speaker op V-ICT-OR Shopt IT 2010 !

09/04/2010     ShoptIT     Site Administrator     4436     0

Dries Buytaert, de oprichter van het opensource Drupal CMS en ondertussen de peetvader van meer dan 300.00 websites, waaronder die van Koning Albert en de Whitehouse.gov, komt op 25 mei naar Affligem tijdens V-ICT-OR ShoptIT 2010 als keynote spreker.
Zijn verhaal zal zich vooral focussen op de manier waarop overheden (o.a. politici) met de moderne media zoals twitter en facebook kunnen omgaan. Een ander aspect zal de openheid van overheidsdata behandelen en hoe men daar in de USA bijvoorbeeld totaal anders over denkt. Zelfs lokale overheden zijn ondertussen reeds wereldwijd vertrouwd met zijn opensource platform. De stad Athene en london.gov.uk zijn daar voorbeelden van. Meer informatie vind je op zijn website.


Zorg dat je er bij bent! Interne informatie vertelt ons dat het wel eens een lange tijd kan duren vooraleer Dries daarna in België nog als spreker op een podium verschijnt. Het volledige programma van V-ICT-OR Shopt IT is vanaf eind volgende week beschikbaar op de website van V-ICT-OR, alwaar u zich ook kan inschrijven.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!