Burgemeesters, ICT-Schepenen en OCMW Voorzitters naar V-ICT-OR Shopt IT 2010 aan ledentarief!

07/05/2010     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4487     0

ICT-beleid is in onze ogen eerst en vooral de taak van de beleidsmakers en managers, ook in een lokale overheid. De globale beleidskeuzes die gemaakt worden, hebben immers vaak een technologiecomponent die het succes van een beleidskeuze mee zal bepalen. Andersom kunnen ICT'ers slechts een productieve bijdrage leveren aan het functioneren van het lokale bestuur indien daar beleidsmatig een kader voor gecreëerd wordt en er middelen vrijgemaakt worden. Om die reden is er dit jaar op V-ICT-OR Shopt IT 2010 (25/05) een volledige track gewijd aan "Beleid en Organisatie". Beleidsmakers zijn nog te veel de grote afwezigen op dit ICT-evenement.

Burgemeesters, ICT-schepenen en OCMW-Voorzitters mogen dit jaar daarom uitzonderlijk deelnemen aan ledentarief! Zij betalen slechts 35 € in plaats van 90 €, hetgeen een besparing betekent van 55 €!* Graag nodigen we hen uit om na te denken over het strategische belang van ICT in de organisatie en hun rol als beleidsmakers hierin. Let op, de korting wordt persoonlijk toegekend, en is dus niet overdraagbaar op collega's.

In de track rond Beleid en Organisatie vertellen Jan Pszeniczko (gemeente Edegem), Myriam Parys (stad Mechelen) en Bart Noels (Intercommunale Leiedal, regio Kortrijk) over hun eigen lokale praktijken en ervaringen. Peter Hautekiet (V-ICT-OR) en Herman Callens (VVSG) stellen de Digitale Lokale Agenda voor en hebben het in dit verband over het belang van afstemming, samenwerking en innovatie.
Verder raden we beleidsmakers ook de workshop aan onder de track Sociale Media over e-politicus. Peter Hautekiet en Bart Noels vertellen ons daar hoe lokale politici kunnen omgaan met facebook, blogs en andere nieuwe media.

Schrijf je snel in via het kalenderitem van V-ICT-OR Shopt IT op de website van V-ICT-OR! (Zie button 'online inschrijven' rechts boven.) Je vindt er ook het volledige programma en alle praktische informatie terug.

* prijzen exclusief BTW.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!