16 september: derde Dag van de Lokale Webite

01/07/2010     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4775     0

Op 16 september 2010 organiseren V-ICT-OR en VVSG in samenwerking met Kortom, Indigov en FEWEB voor de derde maal de "Dag van de lokale website". De dag vindt plaats in het Provinciaal Administratief Centrum, Woodrow Wilsonplein, 9000 Gent, van 10u tot 16u30.


Uit eerste hand verneemt u de resultaten van de nieuwe Web Monitor 2010 van Indigov. Op basis van een self-screening tool wordt een stand van zaken van de gemeentelijke websites in Vlaanderen en Brussel opgemaakt. Wie staat deze keer op nummer één? Wat zijn de belangrijkste trends?


U krijgt op deze dag ook talrijke tips, getuigenissen en aanbevelingen over hoe u de website van uw bestuur kunt verbeteren. Hoe maakt u verstandig gebruik van video om uw website te voeden... ... Hoe pakt u de vernieuwing van de website organisatiebreed aan... Inspirerende voorbeelden uit binnen- en buitenland... Hoe bedrijfsvriendelijk is uw website... Wissel ervaring en kennis uit met andere webmasters, ICT-verantwoordelijken en communicatieambtenaren op deze dag die helemaal gewijd is aan de lokale website.

De dag gaat door met de steun van de Provincie Oost-Vlaanderen en de Vereniging van Vlaamse Provincies.
Schrijf je nu in!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!