ICT-opleidingen voor het najaar online!

01/07/2010     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3456     0

V-ICT-OR heeft in samenspraak met ESCALA een interessant opleidingsaanbod klaargestoomd voor het najaar. Dit aanbod werd samengesteld op basis van een bevraging van de V-ICT-OR leden en biedt een brede waaier aan opleidingen aan op verschillende locaties. Systeembeheerders, ICT managers én end users: voor elk wat wils! Gaande van VMware over Citrix en VASCO, over ITIL, Drupal en Smartphones tot eID en Office 2007, je vindt het allemaal.


Alle opleidingen zijn terug te vinden in de kalender op de V-ICT-OR website. Je vindt het volledige programma ook terug in de opleidingsbrochure die verdeeld werd onder alle V-ICT-OR Shopt IT bezoekers en die verstuurd werd naar alle leden van V-ICT-OR. Niet-leden kunnen hier de digitale versie downloaden. Neem alvast een kijkje en plan nog voor het zomerverlof uw opleidingen voor het najaar! Uiteraard krijgen leden van V-ICT-OR een fikse korting op de inschrijvingsprijs!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!