Tax-on-web op Firefox kan problemen geven

01/07/2010     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4357     0

Firefox en Tax-on-Web


De deadline voor het indienen van de belastingsbrief op papier is reeds verstreken, maar al wie zijn belastingen via eID wil invullen, kan dit nog tot 15 juli.

Wie zijn belastingen wil invullen via tax-on-web en gebruikt maakt van Firefox als browser, zal misschien reeds ondervonden hebben dat er problemen zijn. Firefox geeft mogelijk volgende fouten: ssl_error_handshake_failure_alert of ssl_error_bad_cert_alert.
Er ontbreekt een addon in Firefox die je manueel moet installeren. Op de website van de elektronische identiteitskaart staat de oplossing vermeld, hoewel het erg zoeken is. Daarom geven we hier nog even de link mee, dan kunnen jullie aan de slag om de belastingsbrief in te vullen en elektronisch door te sturen.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!