De interbestuurlijke producten- en dienstencatalogus (IPDC) - Nieuws van de Vlaamse Overheid!

02/08/2010     Algemeen nieuws en IPDC     Site Administrator     5166     0

De inspanningen van V-ICT-OR, de VVSG en de andere consortiumpartners (Stad Antwerpen, Cevi, CIPAL, Kortom, VERA en de VVP) werpen hun vruchten af! Kort geleden kregen we een brief van minister Bourgeois in de bus met daarin de bevestiging dat de Vlaamse Overheid zal investeren in het ontwikkelen van de interbestuurlijke producten- en dienstencatalogus. Met dit engagement komt de realisatie van een catalogus, die alle producten en diensten van de overheid in kaart brengt, niet een stap maar een grote sprong dichterbij! De brief in kwestie kunt u hier nalezen.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!