Parlementaire vraag over de interbestuurlijke producten- en dienstencatalogus

30/08/2010     Algemeen nieuws en IPDC     Site Administrator     3827     0

Recent werd er een parlementaire vraag over de interbestuurlijke producten- en dienstencatalogus gepubliceerd. De vragen die Chokri Mahassine stelde aan Geert Bourgeois waren: (a) Kan de minister een overzicht geven van de gemeenten die geen wegwijsbestand hebben en van de gemeenten waar het wegwijsbestand nog in ontwikkeling is? Welke gemeenten hebben wel een wegwijsbestand (enerzijds op papier en anderzijds digitaal)? (b) Hoewel decretaal geen sancties opgelegd kunnen worden, welk initiatief neemt de minister naar de gemeenten die (nog) geen bestand hebben? Het antwoord van Geert Bourgeois kunt u hier nalezen.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!