Vergeet niet u in te schrijven voor Manage IT!

16/11/2010     ManageIT     Site Administrator     3997     0

Wat u ook doet, welke accenten u ook legt,... binnen een lokaal bestuur komt u elke dag ICT tegen. Zowel in uw relatie met uw burgers als voor uw interne werking zorgen nieuwe informatie- en communicatie-technologieën ervoor dat de gestelde doelen worden bereikt. ICT is een cruciaal onderdeel geworden van elke organisatie. Zodanig dat we het vaak zelf niet meer merken - tot er iets misloopt. Als lokaal bestuur hebben we de plicht om op een gezonde wijze na te denken over én te investeren in ICT en e-government. De globale beleidskeuzes die gemaakt worden, hebben vaak een technologiecomponent die het succes van een beleidskeuze mee zal bepalen. Degelijk ICT-management is dan ook een gedeelde verantwoordelijkheid en voltrekt zich door alle lagen van de organisatie heen. Beleidsmakers moeten daarom samenwerken met hun ICT'ers om tot een realistische en duurzame ICT-architectuur en -implementatie te komen. Er is echter bij een zeer groot percentage van de lokale overheden geen sprake van een collectief gedeelde en gedragen ICT-visie. Het vergt moed en doorzetting om met verenigde krachten de eigen organisatie klaar te stomen voor deze uitdagingen. Durft u deze uitdagingen aangaan?

V-ICT-OR vzw nodigt u van harte uit op ons congres Manage IT op 2 december in het Godshuis te Sint-Laureins. Naast inspirerende plenaire sprekers worden er een negental parallelsessies aangeboden die dieper ingaan op het hoofdthema van dit congres: ICT-architectuur. Daarnaast is er ook een beursvloer ingericht waar u voor raad en advies terecht kan bij de leveranciers. Deze congresdag wordt afgesloten met de uitreiking van de "Meest Gewaardeerde" Awards en een uitgebreid diner. Ga mee op deze boeiende expeditie! Samen op weg naar de lokale overheid van de toekomst. Komt u mee?

Meer informatie?                      Programma overzicht?                       Inschrijven!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!