Arteveldehogeschool zoekt een directeur informatietechnologie en facilitair beheer

25/11/2010     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4836     0

De Arteveldehogeschool te Gent zoekt een directeur informatietechnologie en facilitair beheer. Hij of zij neemt als verantwoordelijk directeur voor informatietechnologie, gebouwenbeheer, logistiek en facilitaire dienstverlening, en aankoop een sleutelpositie in de Arteveldehogeschool in. Hij of zij coacht de diensthoofden, de campusbeheerder en hun teams en is indirect de leidinggevende van meer dan 85 medewerkers. Het ontwerp en de implementatie van een geïntegreerd softwaresysteem voor het beheer van interne organisatieprocessen en het ontsluiten van informatie is een van de toekomstige uitdagingen.

Meer informatie op http://www.arteveldehs.be/jobs/ahswebapp/pages/vacatures/VacatureDetail.aspx?vacatureID=175.

Solliciteren kan tot 13 december 2010 via www.arteveldehs.be/jobs.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!