Kerndata - informatie aan het werk in uw bestuur

06/12/2010     Midoffice     Site Administrator     4422     0

Donderdag 2 december werd op V-ICT-OR MANAGE-IT de brochure "Kerndata - informatie aan het werk in uw bestuur" voorgesteld. Deze brochure is het resultaat van een reeks intensieve werksessies van een denktank, die tot doel had het begrip Midoffice voor lokale besturen concreter te maken. Voor gemeentebesturen en OCMW's is de uitbouw van een duurzame informatie-architectuur één van de uitdagingen voor de komende jaren. U kan de brochure hier downloaden.

Om het Midoffice project in uw bestuur te starten, kan het nuttig zijn een gedachtenwisseling op te starten. V-ICT-OR kan u daarbij helpen, door in uw bestuur een denksessie over informatiearchitectuur te begeleiden. U kan hiervoor contact opnemen met Peter Hautekiet.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!