ICT-opleidingen voorjaar 2011 nu online

14/12/2010     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4025     0

Naar goede gewoonte organiseert V-ICT-OR ook in 2011 tal van interessante ICT opleidingen. In samenwerking met Escala stelden we een programma op waar iedereen zijn gading wel kan vinden: de systeembeheerder, de ICT manager en de IT-end user. Van CITRIX en VMware over VASCO en Sharepoint, over ITIL en Drupal, tot alle MS Office producten, het gebruik van uw Smartphone en eID. Voor elk wat wils... Het opleidingsaanbod voor het komende voorjaar werd deels samengesteld op basis van een bevraging van de V-ICT-OR leden en deels op basis van de nieuwste producten, o.a. van Microsoft.

Er worden elke maand één of meerdere thema's aangeboden, soms op verschillende plaatsen, die u de gelegenheid bieden om aan zeer gunstige voorwaarden uw kennis op peil te houden. Uiteraard kan u ook een maatopleiding aanvragen. Mogelijke maatopleidingen staan vermeld in onze opleidingsbrochure, maar u kan ook steeds zelf een voorstel doen. De brochure met de volledige detailinhoud van de opleidingen zal eerstdaags opgestuurd worden naar alle V-ICT-OR leden. Alle informatie is ook online terug te vinden in onze kalender.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!