Is er een CIO in de zaal?

11/01/2011     Ongecategoriseerd         3614     0

Filip Meuris  (@FilipMeuris) signaleert een interessante blog van David Eaves : een simpele manier om na te gaan of je (lokale) overheid strategisch goed bezig is. Kijk naar het organogram en ga na of de CIO deel uitmaakt van het management team. 'We aren't going to reinvent government when the person in charge of the infrastructure upon which most of the work is done, the services are delivered and pretty much everything else the org does depends on, isn't even part of the management team or part of the organizations strategic conversations.'Â

David schrijft over Canada maar het had Vlaanderen kunnen zijn...

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!