Drupal Government Days - 7,8 en 9 april!

07/02/2011     Ongecategoriseerd         4385     0

Op 7, 8 en 9 april zullen de eerste Drupal Governement Days worden georganiseerd te Brussel. De focus ligt uiteraard op wat open source allemaal kan betekenen voor de overheid. Naast tientallen workshops en sessies omtrent Drupal en open source is het ook de ideale gelegenheid om samen met andere ambtenaren, Drupal gebruikers, ontwikkelaars en zakenmensen zich te buigen over belangrijke openstaande vraagstukken zoals onder andere de vraag op welke vlakken open source de werking van de overheid het best kan ondersteunen en vernieuwen. Wil je meer weten? Neem zeker een kijkje op http://www.drupalgovdays.org/!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!