V-ICT-OR en BELTUG lanceren een gecombineerd lidmaatschap.

16/02/2011     Ongecategoriseerd         3662     0

V-ICT-OR en BELTUG lanceren een gecombineerd lidmaatschap.

Only strength can cooperate (Dwight D. Eisenhower)

De sterkte zit in de samenwerking. Al te vaak zijn V-ICT-OR leden op zoek naar white papers en policies om hun dagelijkse werking te vereenvoudigen. Vorig jaar merkten we al een grote interesse bij onze besturen in de BELTUG paper 'corporate policy rond gsm, email en internet' over afspraken met de medewerkers. BELTUG werkt specifiek rond communicatie technologie, rond mobiele oplossingen, telecom expense management, het data netwerk en veiligheid ervan, SIP trunking en VoIP, smartphones en iPads in het netwerk,… .

Door een gecombineerde lidmaatschapsformule krijgen V-ICT-OR-leden voortaan de kans om BELTUG-lid te worden aan een verlaagd tarief: dit geeft rechtstreekse toegang tot alle papers, alerts en presentaties en tot de BELTUG Member Forum activiteiten, de VIP Evening op 29 maart en de Visionairs.

'V-ICT-OR en BELTUG faciliteren zo de onderlinge informatie-uitwisseling tussen de leden van V-ICT-OR en BELTUG. Ze leren van elkaar o.a. door de cases en winnen aan productiviteit. Niemand moet zo opnieuw het warm water uitvinden', weet Eddy Van der Stock, voorzitter van V-ICT-OR.

Reageer voor 1 maart en geniet van dit exclusieve voordeel voor V-ICT-OR leden. In het lidmaatschap van BELTUG is gratis toegang tot de activiteiten voorzien.

 

Het gecombineerd lidmaatschap ziet er praktisch als volgt uit:

Voor het lidmaatschap voor één persoon van uw organisatie betaalt u per jaar 492 ipv 600! Ideaal als kennismaking of voor kleinere besturen.

V-ICT-OR

250 euro

(incl.btw)

 

BELTUG 'V-ICT-OR'

200 euro

(excl.btw) /

242 euro

(incl.btw)

Normale prijs 350 euro! Gratis toegang tot een tiental BELTUG activiteiten (Member Forums, het VIP event, de Visionairs) tot de papers, alerts, update, en alle presentaties, cases en BELTUG replay. Niet inbegrepen zijn: toegang tot de X-changes en tot de Social event (1 city trip met partners).


492 euro

(incl.btw)

 

Ja, voor slechts 242 euro/jaar extra wens ik te genieten van V-ICT-OR/ BELTUG 'V-ICT-OR'
ledenbeheer@v-ict-or.be ; info@beltug.be

Op maat van grotere besturen:

Voor het lidmaatschap voor vier personen van de organisatie betaalt u voor het gecombineerd lidmaatschap in totaal 1086,5 euro. De korting is beperkter maar het aanbod des te groter. U bent dan immers BELTUG 'corporate member' (gratis toegang tot alle rondetafels/X-Changes) .

V-ICT-OR

300 euro

(incl.btw)

Normale prijs 325 euro

 

BELTUG 'Corporate'

650 euro

(excl.btw) /

786,5 euro

(incl.btw)

Gratis toegang tot een dertigtal BELTUG activiteiten voor 4 personen: Members Forums, VIP event, Visionairs,

papers, alerts, update, cases en alle presentaties, de BELTUG replay, maar ook alle X-changes en het Social event.


1086,5 euro

(incl.btw)

 

Ja, voor slechts 786,5/jaar extra wensen we te genieten van V-ICT-OR/ BELTUG 'Corporate'
ledenbeheer@v-ict-or.be ; info@beltug.be

Check de BELTUG agenda

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!